Autoverhuurbedrijven: (verhuis)bus huren

Heeft u een bus nodig? Of u nou een grote of kleine bus nodig heeft, u kunt deze heel makkelijk huren.

Buren huren

Een bus kunt u op verschillende manieren huren. U kunt contact opnemen met een locatie verhuurder. En bijvoorbeeld telefonisch afstemmen wat voor bus u nodig heeft, wat de kosten zijn, wanneer u deze nodig heeft, etc. Maar tegenwoordig kan dit ook heel makkelijk online, dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij veel verhuurbedrijven kunt u per direct op de site zien of zij de juiste bus ter beschikking hebben. Ook kunt u aangeven wat voor opties u nodig heeft, zoals navigatiesysteem, laadklep of voor een grote bus een buschauffeur. Als u online een reservering gemaakt heeft, krijgt u altijd nog een bevestiging per mail of post. 

Schoolreisje

Een veel voorkomend moment waarop er een grote personenbus nodig is, is een schoolreisje. Nagenoeg alle scholen in Nederland gaan elk jaar op schoolreisje. Leerlingen vinden dit vaak de leukste dag van het schooljaar. Als de hele school naar dezelfde locatie gaat, dan moet de school veel bussen inhuren. Als dit niet het geval is en de lagere groepen gaan een uitstapje in de buurt maken, dan kunt u wellicht een bus gebruiken voor meerdere groepen (eerst de jongsten wegbrengen, dan terug naar school om de ouderen weg te brengen, etc.). Als de kinderen terugkomen van het schoolreisje, dan is de bus vaak leeg, de juffen roepen dan naar de ouders dat ze alle kindjes vergeten zijn. En dan.... verrassing, de kinderen waren verstopt!  Dit soort bussen huren is wel prijzig, want het is niet alleen de bus die gehuurd wordt, maar er moet ook een chauffeur ingehuurd worden.

Stappen

Nog een veel voorkomend moment waarop een bus nodig is, is tijdens een stapavond. Het gaat dan wel om een kleiner busje: het taxibusje. Omdat jongeren vaak allemaal willen drinken en er dus niemand BOB wilt zijn, huren zij met elkaar een taxibusje. Dit is voordeliger dan allemaal een gewone taxi huren, zij kunnen de kosten nu met elkaar delen.

Verhuizen

Als u gaat verhuizen, kunt u de kleinere spullen met de personenauto verhuizen, maar voor grotere spullen, zoals een wasmachine, bank, kasten, etc. heeft u meer ruimte nodig. U kunt hiervoor een verhuisbedrijf huren, maar dat is erg prijzig. Ook een vrachtwagen huren is duur en niet iedereen heeft een groot rijbewijs, dus dan mag u niet in de vrachtwagen rijden. Een verhuisbus huren is de oplossing. U mag hier met uw gewone rijbewijs in rijden. U kunt busjes met of zonder laadklep huren. En er zijn ook busjes in allerlei formaten. Er is dus voor elk moment een geschikte bus te huren! Veel succes.


Delen